Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Vega i nowy lokator Furtiva (Tiva)  (Przeczytany 79581 razy)
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #120 : Marzec 25, 2009, 08:33:55 »

Pracuj od razu na zabawke , nie smako³yki. Z tego co Wiem Vega biega za frisbee wiêc i bez problemu polubi pi³eczkê na sznurku (np.) . Szarpanie tak jak przy frisbee i bêdzie Twoja rowniez na slalomie. A moze poprostu musi siê do niego przekonac, czasami tak bywa.

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 203

« Odpowiedz #121 : Kwiecieñ 07, 2009, 19:59:49 »

No kochani, dziêkujê w imieniu swoim i Vegi za pozdrowienia od mamu¶ki i siostrzyczki Kropeczki Nie powiem - bardzo mi³o mnie to zaskoczy³o 
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #122 : Kwiecieñ 13, 2009, 21:23:51 »

Nawet nie wiesz jaka by³am dumna jak us³ysza³am tak wiele ciep³ych s³ów od Niny (trenerka dziewczyn) na Wasz temat. Dziêkujê Ci Asiu za tak piekne prowadzenie mojego skarbka. Spe³niasz moje marzenie o uprawianiu sportów przez moje dzieciaczki. Przesy³am buziaki.

www.bearded-collie.pl
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #123 : Kwiecieñ 14, 2009, 08:19:14 »

Anetko, jeszcze trochê i siê zaczerwieniê  Zawstydzony Trening z Veg± to czysta przyjemno¶æ, tak wiêc nie ma za co dziêkowaæ, a uradowany pychol Vegi jest dla mnie najlepszym potwierdzeniem tego, i¿ by³a to naprawdê trafiona decyzja Ostatnio stwierdzi³am, ¿e brakuje mi ogrodu, bowiem sama zmontowa³abym tor dla m³odej i trenowa³a nie dwa razy w tygodniu a dzieñ w dzieñ, bowiem Vega jest tak nakrêcona, ¿e nie zawsze potrafi usiedzieæ w miejscu i zanim odejdê ona ju¿ siê rwie do skoków.
G³aski dla mamu¶ki i rodzeñstwa.
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #124 : Maj 14, 2009, 06:30:57 »

Oj, jak ja tu dawno nie zagl±da³am, wiêc czas nadrobiæ i pokazaæ jaka z Vegi obecnie jest pannica

Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #125 : Maj 14, 2009, 07:43:05 »

Sliczne to zdjecie na kamieniu! JAk ma³a modelka .

Imponuj±cy zestaw ozdóbek do w³osów!
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« Odpowiedz #126 : Maj 14, 2009, 09:16:42 »

Poniewa¿ chcia³am napisaæ dok³adnie to samo co Dagmara to dodam tylko, ¿e Vega siê cudownie u¶miecha i piêknie pozuje do zdjêæ.
a tych spinek zazdroszczê w³a¶cicielom suczek. ja niestety nie mogê mieæ takiego pola do popisu w tej kwestii   Niezdecydowany

Pozdrawiam, AgA
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #127 : Maj 14, 2009, 09:52:35 »

Spineczki, a w³a¶ciwie gumeczki, jak je zobaczy³am to oczu nie mog³am oderwaæ Takie cuda, ¿e nakupowa³am ich na zapas w niemal ka¿dym mo¿liwym kolorze 
Oj Agata, Peanut coraz bardziej zaro¶niêty, wiêc nie widaæ czy co¶ mu siê majta miêdzy nogami... równie dobrze mo¿e robiæ za suczkê 
Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #128 : Maj 14, 2009, 10:01:23 »

A ja kupi³am Rafiemu w Opolu w ciemn± kratkê - bardzo mêska 
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #129 : Maj 14, 2009, 10:10:47 »

Dagmara, jak nic, musisz Rafiego zaprezentowaæ
Ja bra³am z allegro od u¿ytkowniczki halinka43 - wybór kolorów i wzorów ma ogromny  Szok
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« Odpowiedz #130 : Maj 14, 2009, 10:12:12 »

Oj Agata, Peanut coraz bardziej zaro¶niêty, wiêc nie widaæ czy co¶ mu siê majta miêdzy nogami... równie dobrze mo¿e robiæ za suczkê 

problem polega na tym, ¿e w moim mê¿u od czasu do czasu budzi siê instynkt zachowawczy [albo raczej solidarno¶æ j±der] i ochrzania mnie za ka¿d± próbê ozdobienia m³odego na razie uda³o mi siê przeforsowaæ jedynie kitkê. poza tym pewnie no do koñca dobrze bym siê czu³a zniewie¶ciaj±c mojego ma³ego mê¿czyznê, ju¿ i tak wiêkszo¶æ ludzi my¶li ¿e to dziewczyna  

Pozdrawiam, AgA
Dagmara
Moderator
Ekspert

« Odpowiedz #131 : Maj 14, 2009, 10:14:56 »

Dagmara, jak nic, musisz Rafiego zaprezentowaæ
Ja bra³am z allegro od u¿ytkowniczki halinka43 - wybór kolorów i wzorów ma ogromny  Szok

Jak jego i Lilê wykapiê po "seksmaratonie" to zrobiê im "zdjêcie ¶lubne" - mam w³a¶nie na ten cel kokardki )))
DorkaWD
Go¶æ
« Odpowiedz #132 : Maj 14, 2009, 11:17:26 »

Modelkê podgl±dam regularnie na dogo  i nie mogê siê nadziwiæ jaka z niej ju¿ doros³a i d³ugow³osa ¶licznotka 

seksmaraton? DZIDZIUSIE bêd±  Chichot

U mnie nie ma i pewnie nie bêdzie kokardek  Smutny Malwisz ¶ci±ga Pandziastej wszystko co kolorowe  Wiêc chodzimy w takich prze¼roczystych "¿abkach" Malwisza to nie kusi, a Pandzisz co¶ widzi na te swoje migda³ki
« Ostatnia zmiana: Maj 14, 2009, 11:41:09 wys³ane przez DorkaWD » Zapisane
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #133 : Maj 14, 2009, 20:06:49 »

Asiu , Vega wygl±da przeslicznie!!! Faktycznie pozuje jak prawdziwa modelka, a¿ mi³o popatrzeæ. A jak wam idzie w agility, mo¿e jakie¶ fotki masz ?

www.bearded-collie.pl
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #134 : Maj 14, 2009, 20:11:08 »

Anetko, fotki bêd± Dzi¶ w koñcu by³am na tyle my¶l±c± osob±, by poprosiæ o ich przes³anie dziewczynê namiêtnie fotografuj±c± wyczyny psiaków Sama niestety nie mam zdjêæ z treningów, bowiem ciê¿ko mi siê rozdwoiæ, a jak wyci±gnê³am T¯'ta to Vega jako¶ skupiæ siê nie mog³a.
Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

mundonovelas catziee cinemak ultrawinterfell madagaskar