Forum Grupy Miłośników Bearded Collie

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Oficjalna strona Grupy MiÂłoÂśnikĂłw Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, ogÂłoszenia, szczeniĂŞta, wystawy.

Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Vega i nowy lokator Furtiva (Tiva)  (Przeczytany 79895 razy)
daisy
GMBC
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #75 : Wrzesień 24, 2008, 07:44:56 »

Gosiu masz sporo racji w tym co piszesz, podziwiam Was za takie podejÂście do sprawy.
WracajÂąc jednak do Vegi - wczoraj chyba chodziÂła na mnie obraÂżona z uwagi na wyrywanie wÂłosĂłw z uszu. Niestety przez jakiÂś czas do nich nie zaglÂądaÂłam i trochĂŞ siĂŞ suni zarosÂło  Smutny musieliÂśmy oboje siĂŞ niÂą zaj¹Ì, Tomek trzymaÂł suniĂŞ, ja ucho i wyrywaÂłam wÂłosy. Nie powiem, zajĂŞcie maÂło przyjemne i dla nas i dla Vegi.
Co ile Âśrednie pozbawiacie Wasze psy owÂłosienia w uszach??
Kilka fotencji:

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2008, 07:46:57 wysłane przez daisy » Zapisane
daisy
GMBC
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #76 : Październik 13, 2008, 11:29:45 »

Mamy jesieĂą, wiĂŞc wrzucam kilka klimatycznych fotek:

Anetko co z tÂą pÂłytkÂą dla mnie ? CzyÂżby jedna z siostrzyczek Vegi trafiÂła do stolicy? (takie mnie sÂłuchy doszÂły podczas zawodĂłw agility w Warszawie)
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2008, 12:35:45 wysłane przez daisy » Zapisane
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

« Odpowiedz #77 : Październik 13, 2008, 20:49:38 »

Vega najbardziej podoba mi się w takiej rozczochranej fryzurce, ktora nadaje jej lobuzerskiego wyrazu, jaki uwielbiam u beardie

Pozdrawiam,
Iwona
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #78 : Październik 14, 2008, 19:39:28 »

Witaj Asiu!
Tak bardzo dobre sluchy do Ciebie dotarÂły , Afrodytka zamieszkaÂła w Warszawie. Z pÂłytkÂą jest problem, poniewaÂż w plik ze zdjĂŞciami moich maluchĂłw wkradÂł siĂŞ chyba jakiÂś b³¹d i nie mogĂŞ go otworzyc. MusiaÂłabym pokazaĂŚ to jakiemuÂś informatykowi  Smutny i z tym jest najwiĂŞkszy problem.
Mozesz narazie skopiowaĂŚ sobie fotki z mojej stronki , masz moje pozwolenie  , bo moÂże okazaĂŚ siĂŞ , ze to  jedyne jakie mam .

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
DorkaWD
Gość
« Odpowiedz #79 : Październik 29, 2008, 12:48:14 »

Nowych wieÂści u Vegi brak  Zawstydzony Nic... idĂŞ po necie poszukaĂŚ by dowiedzieĂŚ siĂŞ co u Was nowego 
daisy
GMBC
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #80 : Październik 29, 2008, 13:55:17 »

Oj Dorka, Dorka zgodnie z Âżyczeniem wrucam fotki z zabiegĂłw pielĂŞgnacyjnych
Przed

Po

oraz spacerek:

DorkaWD
Gość
« Odpowiedz #81 : Październik 29, 2008, 15:42:09 »

Na pierwszej fotce widaĂŚ, Âże tak nie caÂłkiem Vega jest "Przed"  Z politowaniem JakieÂś kÂłaczki le¿¹ na kocyku 
Dziewczyna dobrze siĂŞ prezentuje z uczesanym jak i rozczochranym futerkiem, to pewnie rodzinne (po mamie)
Oooo  Szok Znowu rodzinne podobieĂąstwo - umiÂłowanie do zbierania patyczkĂłw 

W jaki sposĂłb poznaÂłaÂś VegĂŞ z fredkami? Mam w domu krĂłlika ("miniaturkĂŞ" wielkoÂści KOTA!!!) i zastanawiam siĂŞ jak rozpocz¹Ì jego znajomoœÌ z PandÂą  Niezdecydowany
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany uÂżytkownik

« Odpowiedz #82 : Październik 29, 2008, 15:56:15 »

Asiu, a ja bym chciaÂła wiedzieĂŚ jak Vega znosi zabiegi pielĂŞgnacyjne?
niestety jej brat to taki "typowy facet", ktĂłry szczotkĂŞ najchĂŞtniej widziaÂłby tylko w postaci zabawki do memÂłania.... "za karĂŞ" niedÂługo zabieram go do fryzjera profesjonalisty 

Pozdrawiam, AgA
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #83 : Październik 29, 2008, 19:52:26 »

Asiu widzĂŞ , Âże Âświetnie dajesz sobie radĂŞ z czesankiem Vegi  . Ale widze rĂłwnieÂż na zdjĂŞciu, ze uÂżywasz "pudlĂłwki" ta szczotka z czerwonÂą rÂączkÂą. Czy czeszesz niÂą ca³¹ Vegunie czy tylko Âłapki? Bo jesli ca³¹ .... to kiepsko  Smutny

www.bearded-collie.pl
daisy
GMBC
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #84 : Październik 30, 2008, 07:39:57 »

Dorka: od pierwszego dnia zapoznawaÂłam ze sobÂą zwierzaki, wiĂŞc Vega dorastaÂła przy fretkach i teraz nie widzĂŞ miĂŞdzy nimi spiĂŞĂŚ

Agata: hmm, jakby tu to powiedzieĂŚ... niby dobrze, ale zbyt dÂługie stanie jÂą nudzi i co jakiÂś czas musiaÂłam jÂą do pionu postawiĂŚ

Anetko: pudlĂłwki uÂżywam do Âłapek i tu nieco Âłepek napuszyÂłam, ca³¹ resztĂŞ czeszĂŞ grzebieniem i zgrzebÂłem obrotowym, mam nadziejĂŞ,  Âże tym nie szkodzĂŞ  Zawstydzony
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #85 : Październik 30, 2008, 09:05:17 »

Asiu o szczotkĂŞ zapytaÂłam z troski o piĂŞkny wyglÂąd Veguni na przyszÂłoœÌ  Ale wszystko w takim razie jest OK . Ucz jÂą czesania na le¿¹co, bo jak wÂłos uroÂśnie to trudno wyczesaĂŚ wÂłosy na brzuchu i po bokach a tam najczĂŞÂściej bĂŞdÂą robiĂŚ siĂŞ koÂłtuny. Wiem, ze ona to iskierka , ktĂłrej trudno wysiedzieĂŚ w miejscu  Chichot ale na pewno dajesz sobie  z niÂą Âświetnie radĂŞ.

W pierwszy weekend grudnia planujĂŞ byĂŚ w Warszawie a dokÂładniej w Pruszkowie (seminarium agility) mam cichÂą nadziejĂŞ, ze bĂŞdĂŞ mogÂła WAs zobaczyc.
Niestety planujĂŞ przyjechaĂŚ pociÂągiem wiĂŞc moje mozliwoÂści komunikacyjne bĂŞdÂą ograniczone.

www.bearded-collie.pl
daisy
GMBC
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #86 : Październik 30, 2008, 09:12:07 »

Pierwszy weekend grudnia?? Hmm, postaramy siĂŞ dojechaĂŚ do Pruszkowa Was zobaczyĂŚ
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #87 : Październik 31, 2008, 20:12:05 »

Licze na WAs , to sÂą MikoÂłajki  hi, hi

www.bearded-collie.pl
daisy
GMBC
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #88 : Listopad 19, 2008, 09:07:03 »

Aby oÂżywiĂŚ nieco wÂątek, wrzucam kilka fot do pooglÂądania:

Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #89 : Listopad 20, 2008, 19:05:45 »

Asiu dziĂŞkuje za foteczki, juz nie mogĂŞ sie doczekac kiedy Was zobaczĂŞ... a wÂłaÂściwie VeguniĂŞ  .  Nie mogĂŞ sie napatrzeĂŚ jaka to maÂła Ballu. To siÂłowanie sie kijkiem to czysta mamuÂśka...

www.bearded-collie.pl
Strony: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

muzycznekoloseum mundonovelas catziee shd madagaskar