Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Vega i nowy lokator Furtiva (Tiva)  (Przeczytany 79605 razy)
Aneta
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1293

« Odpowiedz #60 : Wrzesieñ 01, 2008, 18:01:02 »

Na przedostatniej fotce Vegiunia jest strasznie podobna do Baluni, niesamowicie, ten sam nochalek. Zdjêcia s± poprostu fantastyczne, Grafi to nie powiem przystojny ch³opak 

Pozdrawiamy Aneta i ferajna
www.bearded-collie.pl
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 369

« Odpowiedz #61 : Wrzesieñ 01, 2008, 21:14:21 »

s³odkie zwierzaki niesamowite, ¿e tak wspaniale siê fretki z psem dogaduj±! zazdroszczê weso³ej ferajny w domu. Widzê, ¿e siostra ma bardziej szare umaszczenie od brata. Peanut pod s³oñce wpada w rudy br±z.

Pozdrawiam, AgA
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 203

« Odpowiedz #62 : Wrzesieñ 02, 2008, 06:23:39 »

Anetko cieszê siê, ¿e Vega w mamu¶kê posz³a, mam nadziejê, ¿e jak ju¿ doro¶nie bêdzie równie piêkna. S³uchaj, mog³aby¶ mi podes³aæ fotencje Vegi od maleñko¶ci?

Agatko, Vega w zale¿no¶ci od padania ¶wiat³a ma ró¿ne umaszczenie, tu sesja "balkonowa" i jak widaæ sunia bardziej w br±z wpada. A w³a¶nie, wrzucaj fotki swojego maleñstwa, ciekawa jestem jak wyrós³.

AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

« Odpowiedz #63 : Wrzesieñ 02, 2008, 08:23:43 »

na tych fotkach bardzo podobna do brata. faktycznie wpada w br±zik. ciekawe na jakim kolorze zakoñcz±. drugie zdjêcie rewelacja! Chichot
wrzucê za chwilê fotki Peanuta, w "jego" w±tku. Nie s± naj¶wie¿sze, ale ostatnio wiêcej filmujemy ni¿ fotografujemy  Niezdecydowany
swoj± drog±, po widoku z balkonu my¶la³am, ¿e mieszkacie w Poznaniu

Pozdrawiam, AgA
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #64 : Wrzesieñ 02, 2008, 10:10:08 »

Nie ma sprawy fotki Ci pode¶lê , tylko powiedz czy potrzebujesz w oryginalnej wielkosci czy mog± byc zmniejszone. Zawsze jak wstawiasz zdjecia Vegi porównujê j± do Ambrozji ale dziewczynki posz³y teraz w ró¿ne strony. Vega jest do¶æ ciemna nie wybarwia siê tak szybko, Ambra ma na grzbiecie szeroki pas jasnego w³osa. Chyba wstawiê fotki dziewczyn (na w±tku szczeniaczków) to zobaczycie jak wygl±daj± teraz.

www.bearded-collie.pl
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #65 : Wrzesieñ 02, 2008, 10:27:33 »

Chyba lepiej w oryginalnej wielko¶ci, lepsza jako¶æ Tworzê sobie album Vegi i brakuje mi wcze¶niejszych fotek
Vega faktycznie wolno siê wybarwia, narazie karczycho jej zja¶nia³o i ma taki ¶mieszny ja¶nieszy trójk±cik na ogonie, tutaj to troszkê widaæ

A tu kilka ostatnich fotek z nieco ujarzmion± grzywk±

« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 02, 2008, 10:31:56 wys³ane przez daisy » Zapisane
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #66 : Wrzesieñ 02, 2008, 10:39:42 »

Asiu w takim razie wy¶lê Ci to na p³ycie, bo troche tego jest 

www.bearded-collie.pl
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #67 : Wrzesieñ 07, 2008, 17:15:44 »

Oj zebra³o mi siê na wspomnienia.
Tak wygl±da³a Vega jak do mnie trafi³a

A tak wygl±da teraz

jak ten czas szybko leci...
Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #68 : Wrzesieñ 07, 2008, 22:33:40 »

Ju¿ zapomnia³am jak± by³a s³odk± kulk±. 

Na ostatniej fotce ten ³obuzerski b³ysk w oku jest ¶wietny. Wyglad± na szcze¶liw± i zadowolon± dziewczynk±. Buziaki dla Was dziewczyny. Buziak

www.bearded-collie.pl
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #69 : Wrzesieñ 08, 2008, 06:53:52 »

Ja czasami przegl±dam fotki z jej wczesnego dzieciñstwa, by³a wtedy tak± maskotk± Obecnie to ju¿ dosyæ spora pannica, która od 13 rozpoczyna szkolenie PT. Trzymajcie za nas kciuki

Buziaczki dla mamu¶ki Balluni i rodzeñsstwa.
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #70 : Wrzesieñ 19, 2008, 07:22:35 »

Co by o nas nie zapomnieæ

Aneta
GMBC
Ekspert

« Odpowiedz #71 : Wrzesieñ 19, 2008, 09:59:42 »

Asiu trudno o Was zapomnieæ  . Bardzo siê cieszê , ze sie przypominacie, bo mogê patrzeæ jak Vegunia dorasta. Dziêki wielkie. Zawsze lubie wchodzic na tem w±tek, tak du¿o zdj±tek tutaj jest  Chichot

Bli¼niacza siostra zamieszka³a niedaleko Leszna. Smutno i pustawo siê zrobi³o  Smutny, dobrze, ze jeszcze Afrodytka zosta³a  .

www.bearded-collie.pl
AgataW-B
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

« Odpowiedz #72 : Wrzesieñ 19, 2008, 18:36:49 »

widzê, ¿e Vega podobnie jak m³ody uwielbia kijki ¶liczna z niej dziewczynka. a ta minka na fotce z fretkami po bokach - genialna!

Pozdrawiam, AgA
daisy
GMBC
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #73 : Wrzesieñ 22, 2008, 11:32:18 »

Asiu trudno o Was zapomnieæ  . Bardzo siê cieszê , ze sie przypominacie, bo mogê patrzeæ jak Vegunia dorasta. Dziêki wielkie. Zawsze lubie wchodzic na tem w±tek, tak du¿o zdj±tek tutaj jest  Chichot

Bli¼niacza siostra zamieszka³a niedaleko Leszna. Smutno i pustawo siê zrobi³o  Smutny, dobrze, ze jeszcze Afrodytka zosta³a  .

Mo¿esz na nas liczyæ, fotki s± i bêd±
Ech, po tak d³ugim czasie spêdzonym z Ambrozj± z pewno¶ci± w domu zrobi³o siê pusto, ale taka kolej rzeczy Anetko.

widzê, ¿e Vega podobnie jak m³ody uwielbia kijki ¶liczna z niej dziewczynka. a ta minka na fotce z fretkami po bokach - genialna!

Oj tak patyki to teraz jej ulubiona zabawka, któr± zabieram, ku niepocieszeniu, przy drzwiach do domu.
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #74 : Wrzesieñ 22, 2008, 11:41:05 »

z jednej strony pusto... z drugiej z czasem mi³o jest jak robi siê t³oczno  Chichot bo przybywa znajomych i przyjació³, którzy maj± chêæ i serce dla ma³ego Birdo³ka... wszystkich zatrzymaæ siê nie da...  Chichot

dla dobrego hodowcy z jednej strony rozstanie to trudny moment, a z drugiej, oby czêsto i zawsze zdany egzamin :-) który daje masê zadowolenia i szczê¶cia, bo nowy w³a¶ciciel to w³a¶nie egzaminowa ocena hodowcy...

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

mundonovelas catziee madagaskar k-l ultrawinterfell