Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Po³±czone Zdarzenia
  • XXIII KWPR - Inowroc³aw: Kwiecieñ 20, 2008
Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: XXIII Krajowa Wystawa Psów Rasowych - Inowroc³aw, 20.04.2008  (Przeczytany 7909 razy)
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #15 : Kwiecieñ 22, 2008, 19:35:47 »

no có¿, musia³am sie obej¶æ bez zwyciêstwa rasy 

Nie do koñca siê zgadzam... W koñcu Rafi jest Twoj± wspó³w³asno¶ci±, wiêc jakby na to nie patrzeæ zwyciêstwo rasy by³o

Pozdrawiam,
Iwona
Milka
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 420

« Odpowiedz #16 : Kwiecieñ 22, 2008, 20:28:41 »

Gratulacje dla piesków i ich w³a¶cicieli!!!

Pozdrawiam

http://www.beardedyork.pl
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #17 : Kwiecieñ 27, 2008, 08:24:01 »

Rafi mieszka z Dagusia, i przez ni± by³ prezentowany no i ... to Daga siê wzie³a i zabra³a za przygotowanie Rafiego tak, ¿e mia³ szansê na wygran± :-)
Tak jest moj± wspó³w³asno¶ci±, ale ta wygrana - zale¿a³a w du¿y stopniu od Dagi, za co serdeczne jej dziêki Chichot

trudno tu by³o mówiæ o jakiejkolwiek przegranej, ot, rodzinna stawka, brat, siostra i kuzynka (siostrzenica Bounty)  wiêc mój post, to raczej sympatyczny komentarz  Chichot jak widaæ nie jestem handlerem najlepszym  Szok   cieszy mnie fat, ¿e rodzinka prezentuje kud³acze w coraz lepszy sposób i w coraz lepszym stylu.

Dagmara
Moderator
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1390

« Odpowiedz #18 : Kwiecieñ 28, 2008, 11:05:36 »

Ale¿ Plindzusia prezentowa³a sie ¶licznie - czego dowodem póxniejsze fotki - piekne linie ma dziewczynka. Mam nadziejê, ¿e ma³a Daisy bêdize podobna do straszej pó³siostry - na razie ma taki sam filuterny wyraz buzi i 100 pomys³ów w g³owie.

Dziêkujemy za pochwa³y  Zawstydzony RAfi, Lily zreszta te¿ - zyska³ ostatnio osobistego fryzjera w osobie Rysia Korpysa, któremu dziêkuje za pomoc! Bardzo te¿ dojrza³ psychicznie i zrobi³ sie taki ³atwy - dobrze nam siê wspó³pracuje ze sob±.
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

k-l muzycznekoloseum cinemak mundonovelas catziee