Forum Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Oficjalna strona Grupy Mi³o¶ników Bearded Collie (GMBC) - https://sites.google.com/site/grupabeardedcollie/home
O rasie, hodowle, og³oszenia, szczeniêta, wystawy.

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wystawa Krajowa - Jaroslaw - 08-09.03.2008  (Przeczytany 2859 razy)
zdzichu
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 453

« : Marzec 10, 2008, 07:11:38 »

Gratulujemy Milce BOB w Jaros³awiu  Chichot

Oto wyniki;

Suczki

m³odzie¿

FUN FOREVER Marinus - Ex.1, Zw.M³, Best Junior
MELANIA Kajopiko - Ex.2

championy

DONNA DIANA Marinus - Ex.1, CWC, NDSwR, BOB
Milka
GMBC
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 420

« Odpowiedz #1 : Marzec 10, 2008, 20:06:59 »

Dziêkujemy za gratulacje. Wystawy w Jaros³awiu nie polecamy. Warunki okropne. Maleñki ring asfaltowy, pe³en ka³uz. Beardedy na pocz±tku marca na polu to ju¿ lekka przesada. Sêdzia Król nieco znu¿ony(przynajmniej robi³ takie wra¿enie). Towarzystwem dla beardedów by³y owczarki niemieckie.
Natomiast w malenkiej hali kompletnie nie by³o gdzie przygotowac psów bo miejsce zajmowa³y stragany które powinny byc na zewn±trz. Atrakcj± w hali by³o rzucanie pi³k± w metalowe puszki. Niektóre psy by³y bardzo wystraszone i nie jestem pewna czy to nie by³a ich ju¿ ostatnia wystawa na hali. To by³a najgorsza wystawa na jakiej do tej pory byli¶my. Do¶c narzekania. Do mi³ego zobaczenia w Katowicach. Pozdrawiamy!!!

Pozdrawiam

http://www.beardedyork.pl
Iwona
Moderator Globalny
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1467

« Odpowiedz #2 : Marzec 10, 2008, 21:04:21 »

I my gratulujemy Zwyciestwa Rasy! Ja bylam w Jaroslawiu tylko raz, ale warunki tez byly bojowe Wial wiatr, padal snieg, a my tez mielismy ring na zewnatrz. Wprawdzie nie bylo kaluz, ale za to pelno sniegu. W zyciu nie spodziewalabym sie, ze w zimie mozna wystawiac psy na zewnatrz

Pozdrawiam,
Iwona
Ma³gorzata
GMBC
Ekspert

Wiadomo¶ci: 1810

« Odpowiedz #3 : Marzec 11, 2008, 07:56:14 »

Gratulacje - to po pierwsze, no i dziêki za opiniê... widaæ w Jaros³awiu nie wiedz± co to jest i jak wygl±da bearded collie 

na szczê¶cie, ode mnie to baaaardzo daleko :-)

Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

muzycznekoloseum madagaskar shd catziee ultrawinterfell